Despre noi

Acasa/ Despre noi

Societatea S.C. Speed Transfer Financiar S.R.L. este persoana juridica romana si este autorizata de Banca Nationala a Romaniei si desfasoare servicii de plata, fiind luata in evidenta si inscrisa in Registrul Institutiilor de Plata al BNR sub numarul IP-RO-008, la data de 05.07.2013.

Societatea este singura institutie de plata din Romania care nu este societate financiara nonbancara (IFN), avand in domeniul de activitate o serie de servicii financiare similare celor bancare si fiind supravegheata de BNR conform OUG 113/ 2009. In consecinta, ca si bancile, Societatea respecta cu strictete toate normele si reglementarile prudentiale in vigoare din domeniul financiar-bancar. 

Activitatile principale ale Societatii sunt: emiterea cardurilor de credit, acceptarea cardurilor pentru eliberarea de numerar, plati diverse in conturi bancare, transfer de bani.

Incepand cu anul 2014 Societatea este membru principal MasterCard avand licenta de a emite carduri de credit sub aceasta sigla.

Sediului social este in : Bucuresti, Bld. Lascar Catargiu, nr 4, sector 1. De asemenea Speed Transfer Financiar are 35 de puncte de lucru in toata tara dotate cu casierii si echipamente de tip POS si ATM, asigurand astfel accesibilitatea unui mare numar de clienti.

Speed Transfer Financiar se adreseaza tuturor celor care doresc credite de valoare mica si medie, prin carduri de credit, celor care doresc un card de cumparaturi la comercianti, celor care doresc sa efectueze comod plati bancare. Angajati sau pensionari, clientii nostrii de card beneficiaza de flexibilitate in acordarea creditelor precum si de numeroase avantaje in utilizare.