Despre noi

Acasa/ Despre noi

            Societatea S.C. Speed Transfer Financiar S.R.L. este persoana juridica romana si este autorizata de Banca Nationala a Romaniei si desfasoare servicii de plata, fiind luata in evidenta si inscrisa in Registrul Institutiilor de Plata al BNR sub numarul IP-RO-008, la data de 05.07.2013. Speed Transfer Financiar este singura institutie de plata din Romania care nu este societate financiara nonbancara (IFN), avand in domeniul de activitate creditarea si o serie de servicii financiare similare celor bancare, fiind supravegheata de BNR conform OUG 113/ 2009 si Regulamentului BNR nr. 21/2009.

            Societatea are sediul social in Bucuresti si isi desfasoara activitatea prin intermediul celor 28 de puncte de lucru din toata tara dotate cu casierii si echipamente de tip POS, asigurand astfel accesibilitatea unui mare numar de clienti.

            Activitatile principale ale societatii sunt: emiterea cardurilor de credit (in baza licentei MasterCard), schimb valutar in cont, plati diverse in conturi bancare si transfer de bani prin reteaua Western Union.

            Prin intermediul actionariatului societatii, Speed Transfer Financiar face parte dintr-un grup de firme (S.C. Speed Transfer Exchange S.R.L. si S.C. Speed Transfer Amanet S.R.L.), care desfasoara si activitati de schimb valutar si amanet.

            Cifra de afaceri a Speed Transfer Financiar in anul 2017 a fost de 6.066.860 LEI, la un capital social de 14.286.500 LEI.

            Societatea desfasoara activitati de creditare si prin intermediul unei retele nationale de parteneri, brokeri de credite.