Speed Financiar

Mai multe posibilități pentru tine

Schimb valutar în cont

Profita de cel mai bun schimb valutar!


Cursul valutar fluctueaza in functie de mai multi factori la nivel international. Printre cei mai importanti se numara:
•    stabilitatea politica si performantele economice – statele care indeplinesc criterii pozitive din punct de vedere economic si politic atrag mai multe resurse;
•    modificarea ratelor dobanzii – presupune corelatia dintre ratele de schimb, inflatie si ratele dobanzii. Concret, o rata a dobanzii inalta genereaza o marire de curs valutar.
•    fluxul de capital - daca cerea de active straine, credite bancare sau alte instrumente financiare creste, va creste si pretul valutei straine

Toate modificarile la nivel global explica motivul pentru care cursul valutar pe care bancile si casele de schimb il afiseaza in decursul unei zile variaza frecvent, poate chiar de la minut la minut. Speed Financiar este una dintre putinele institutii de plata din Romania care vinde Euro la cursuri foarte avantajoase. Acesta se afiseaza o data pe zi, la ora 13:00 si este valabil 24 de ore. Pe site-ul nostru sunt disponibile permanent infomatii actualizate.

Daca esti in cautarea celui mai bun schimb valutar, te afli in locul potrivit. La Speed Financiar, schimbul valutar se realizeaza in cont si se initiaza prin deschiderea unor conturi de plati. Deschiderea si administrarea lor este gratuita, iar alimentarea se poate realiza cu numerar sau prin virament bancar.

De ce sa apelezi la Speed Financiar?
•    Serviciile noastre sunt rapide si simplu de accesat.
•    Iti punem la dispozitie cel mai bun schimb valutar pentru mai multe valute, printre care: EUR, USD, GBP, CHF.
•    Cumperi Euro la cursuri avantajoase
Vei regasi permanent pe site informatii despre cursul la zi, precum si orice alte date necesare pentru o operatiune care sa te satisfaca. Daca doresti sa initiezi schimburi valutare online, trebuie sa te inregistrezi si sa accesezi aplicatia prin user si parola.

In urma schimbului valutar, poti opta pentru doua moduri de utilizare a fondurilor in conturile de plati: ridicarea sub forma de numerar sau transferul catre un alt cont bancar.

Vrei sa profiti de cel mai bun schimb valutar? Ai 5 pasi simpli de facut pentru a beneficia de serviciile Speed Financiar:

1. Solicita deschiderea de cont. O poti face personal, in agentiile noastre, sau in oricare alt punct de intalnire iti este la indemana. Contacteaza-ne si vom gasi impreuna cea mai buna varianta.
2. Alimenteaza-ti contul fie prin virament bancar, fie prin cash la punctele de lucru.
3. Acceseaza aplicatia folosind datele de cont pe care ti le oferim.
4. Trimite ordinul de schimb valutar prezent pe platforma online sau intr-unul dintre sediile Speed Financiar.
5. In urma schimbului valutar, poti opta pentru doua moduri de utilizare a fondurilor in conturile de plati: ridicarea sub forma de numerar sau returnarea catre contul tau bancar.

Curs valutar

Moneda Cumparare Vanzare Curs BNR
EUR € 4.9022 4.9343 4.9241
USD $ 4.0414 4.0748 4.0620
GBP £ 5.7001 5.7442 5.7324
CHF ₣ 4.4919 4.5296 4.5194

* Acest curs este valabil doar pentru schimbul valutar prin intermediul site-ului.


Daca sunteti deja inregistrat, va rugam sa va autentificati

Schimba bani

Nu sunteti inregistrat? Va rugam sa completati formularul cu datele de contact si in cel mai scurt timp veti fi contactat pentru a vi se oferi suport in procesul e inregistrare

Aplica acum !


Formular de contact  • Adresa: Bulevardul Lascar Catargiu, nr. 4, sector 1, Bucuresti, Romania
  • Telefon: +40 316 40 10 40
  • Mobil: +40 731 510 793
  • Mobil: +40 729 895 979
  • Fax: +40 31 228 15 12
  • Email: financiar@speedfinanciar.ro

Copyright © 2021 l speedfinanciar.ro. Toate drepturile rezervate.