Speed Financiar

Mai multe posibilități pentru tine

Eliberare numerar fara comision

Afla cum poti

scoate bani de pe cardul de cumparaturi


Cardurile de cumparaturi sunt instrumente de plata accesate de un public din ce in ce mai larg. Asa cum indica si numele lor, acestea sunt folosite, in mod special, pentru plata cumparaturilor. Cardurile puse la dispozitie de Speed Financiar ofera beneficiarilor o perioada de gratie de pana la 52 de zile pentru cumparaturi si pot fi utilizate atat in Romania, cat si in strainatate.


De altfel, poti scoate bani de pe cardul de cumparaturi fara sa platesti comision. Spre deosebire de banci, care permit retragerea a unei anumite sume din plafon (in general, 40-60%), Speed Financiar este una dintre putinele institutii din Romania care iti ofera acces integral la banii disponibili pe card, sub forma de numerar.


Astfel, detinatorii cardurilor Speed Financiar pot scoate bani de pe cardul de cumparaturi de la POS-urile societatii instalate in fiecare birou, fara a li se percepe comision pentru tranzactia efectuata. Asa cum ai aflat deja, se poate retrage intreaga suma disponibila pe card.


Iti aducem la cunostinta faptul ca poti scoate bani de pe cardul de cumparaturi fara comision doar daca retragerea de numerar se efectueaza la POS-urile din birourile Speed Financiar. In cazul in care retragi bani direct de la bancomat, comisionul standard este de 2% + 2,5 Lei.


Promovam utilizarea responsabila a cardurilor de credit Speed Financiar. Fiecare contract pe care il semnam reprezinta un angajament fata de clientii nostri, astfel ca ne angajam sa transmitem informatiile in mod transparent si indemnam ca fiecare decizie sa fie luata in mod responsabil. Suntem de parere ca este esential ca fiecare client sa cunoasca care sunt responsabilitatile unui imprumut, indiferent ca isi va folosi cardul pentru a plati cumparaturile sau va opta pentru retragere numerar.


Speed Financiar este parte a unui grup de firme prezent pe piata din 2004, motiv pentru care am inteles ce isi doresc clientii nostri si am conceput 2 tipuri de carduri de cumparaturi care sa satisfaca nevoile cotidiene: Premium si Standard. Ne dorim sa credem ca iti suntem alaturi pentru a da viata planurilor tale de viitor si a-ti gestiona eficient bugetul, astfel ca te invitam sa afli care este cel mai potrivit card de cumparaturi pentru tine aici.

Pentru a scoate bani de pe cardul de cumparaturi, consulta lista cu punctele noastre de lucru si beneficiaza de retragere numerar fara comision.

 

  • Adresa: Bulevardul Lascar Catargiu, nr. 4, sector 1, Bucuresti, Romania
  • Telefon: +40 316 40 10 40
  • Mobil: +40 731 510 793
  • Mobil: +40 729 895 979
  • Fax: +40 31 228 15 12
  • Email: financiar@speedfinanciar.ro

Copyright © 2021 l speedfinanciar.ro. Toate drepturile rezervate.