Speed Financiar

Mai multe posibilități pentru tine

Eliberare numerar fără comision

Afla cum poți

scoate bani de pe cardul de cumpărături


Cardurile de cumpărături sunt instrumente de plată accesate de un public din ce în ce mai larg. Așa cum indică și numele lor, acestea sunt folosite, în mod special, pentru plata cumpărăturilor. Cardurile puse la dispoziție de Speed Financiar oferă beneficiarilor o perioadă de grație de până la 52 de zile pentru cumpărături și pot fi utilizate atât în România, cât și în străinătate.


De altfel, poți scoate bani de pe cardul de cumpărături fără să plătești comision. Spre deosebire de bănci, care permit retragerea unei anumite sume din plafon (în general, 40 - 60 %), Speed Financiar este una dintre puținele instituții din România care iți oferă acces integral la banii disponibili pe card, sub formă de numerar.


Astfel, deținătorii cardurilor Speed Financiar pot scoate bani de pe cardul de cumpărături de la POS-urile societății instalate în fiecare birou, fără a li se percepe comision pentru tranzacția efectuată. Așa cum ai aflat deja, se poate retrage întreaga sumă disponibilă pe card.


Îți aducem la cunoștință faptul că poți scoate bani de pe cardul de cumpărături fără comision doar dacă retragerea de numerar se efectuează la POS-urile din birourile Speed Financiar. În cazul în care retragi bani direct de la bancomat, comisionul standard este de 2 % + 2,5 Lei.


Promovăm utilizarea responsabilă a cardurilor de credit Speed Financiar. Fiecare contract pe care îl semnăm reprezintă un angajament față de clienții noștri, astfel că ne angajăm să transmitem informațiile în mod transparent și îndemnăm ca fiecare decizie să fie luată în mod responsabil. Suntem de parere că este esențial ca fiecare client să cunoască care sunt responsabilitățile unui împrumut, indiferent că își va folosi cardul pentru a plăți, cumpărături sau va opta pentru retragere numerar.


Speed Financiar este parte a unui grup de firme prezent pe piață din 2004, motiv pentru care am înțeles ce își doresc clienții noștri și am conceput 2 tipuri de carduri de cumpărături care să satisfacă nevoile cotidiene: Premium și Standard. Ne dorim să credem că îți suntem alături pentru a da viață planurilor tale de viitor și a-ți gestiona eficient bugetul, astfel că te invităm să afli care este cel mai potrivit card de cumpărături pentru tine aici.

Pentru a scoate bani de pe cardul de cumpărături, consultă lista cu punctele noastre de lucru și beneficiază de retragere de numerar fără comision.

  • Adresa: Bulevardul Lascar Catargiu, nr. 4, sector 1, Bucuresti, Romania
  • Telefon:
  • 0316.401.040 - Disponibil de luni pana vineri intre orele 09:00-18:00
  • 021.202.69.99 / 021.315.71.00 – Call Center carduri disponibil non stop
  • Email: financiar@speedfinanciar.ro

Copyright © 2023 l speedfinanciar.ro. Toate drepturile rezervate.