Vrei un credit online și RAPID ? Aplică aici !

Speed Financiar

Mai multe posibilități pentru tine

3D Secure și Alerte

 

 

 

SMS Alert

Serviciul SMS Alert te ține la curent cu activitatea cardului  tău prin SMS. 

Afli informații despre toate ieșirile de pe cardul tău, pe toate canalele: plăti la comercianți, cumpărături online, retrageri numerar.

Poți activa serviciul SMS Alert pentru orice tip de card, iar pentru a fi notificat, tranzacția trebuie să aibă o valoare minimă de 100 de Lei.

La alegere, poți fi notificat și pentru tranzacțiile încercate și nefinalizate.

Serviciul este opțional și se activează la cerere pentru un cost lunar de 5 Lei.

Ce trebuie să faci pentru activare?

Completează cererea de activare a serviciului și transmite-ne-o pe adresa de email operatiuni@speedfinanciar.ro, alături de copia documentului tău de identitate.

Cererea o poți descărca de AICI

 

 

Serviciul 3D Secure 2.0

  • Identificare biometrică pentru autorizarea tranzacțiilor tale cu ajutorul aplicației Speed Financiar 3D Secure;
  • Siguranță ridicată pentru tranzacțiile tale;
  • Deții controlul cumpărăturilor tale prin vizualizare tuturor tranzacțiilor efectuate online și autorizate cu ajutorul aplicației, direct în aplicația Speed Financiar 3D Secure.

Toate tranzacțiile pe care le efectuezi în mediul online, le poți autoriza prin intermediul aplicației Speed Financiar 3D Secure pe care o poți descărca de pe Google Play sau App Store.

Aplicația îți oferă posibilitatea să vizualizezi istoricul tranzacțiilor pe care le-ai efectuat pe internet și autorizat prin aplicație.

Aplicația este funcțională doar pe dispozitivele dotate cu autentificare biometrică (scanare amprentă, identificare facială, scanare iris, etc.) și doar dacă dispozitivele au autentificarea biometrică activă pentru deblocarea acestora.

 

În alternativă, se poate opta pentru Autorizarea tranzacției în 2 pași (parolă statică + SMS OTP)

În vederea finalizării efectuării unei tranzacții în mediul electonic, pentru clienții care nu au posibilitatea de autentificare folosind aplicația mobilă pusă la dispoziție de SPEED FINANCIAR, există opțiunea de  autentificare utilizând 2 factori de autentificare (parolă statică + SMS OTP).

 

I. Prima tranzacție efectuată online:

Astfel, Clientul va avea stabilită o parolă inițială formată din ultimile 6 cifre ale Codului Numeric Personal, al deținătorului de card, pe care o va introduce la momentul autentficării primei tranzacții efectuate în mediul electonic.

După introducerea parolei inițiale, Clientului i se va afișa o pagină specifică de autentificare, unde este invitat să își schimbe parola statică inițială (ultimile 6 cifre din CNP), cu o parolă care să respecte cerințele de securitate și care va fi folosită la tranzacționări/autentificări ulterioare.

Finalizarea tranzacției în mediul electronic se va efectua în momentul validării parolei primite prin SMS OTP la numărul de telefon declarat în evidențele SPEED FINANCIAR și totodată se va actualiza și parola nouă stabilită de către client.

 

1. Pagina de autentificare la prima tranzacționare a clientului care nu are disponibilă autentificarea prin biometrie (aplicația mobilă Speed Financiar), care conține parola statică ințială (ultimile 6 cifre din CNP) și setarea parolei proprii.

 

2. Pagina de autentificare prin introducerea celui de al doilea factor: parola OTP primită prin SMS.

 

 

II. Tranzacțiile următoare:

Pentru tranzacțiile ulterioare, veți introduce mai întâi parola statică și ulterior parola OTP primită prin SMS, conform exemplului de mai jos:

1. Pagina de autentificare pentru viitoare tranzacții, care conține parola statică setată de client inițial la prima tranzacționare.

     

2. Pagina de autentificare de introducere a parolei OTP primită prin SMS pentru validarea/finalizarea tranzacției.

 

Serviciul este disponibil pentru toate tipurile de carduri și este gratuit.

Pentru înrolarea în 3D Secure, completează cererea de înrolare și transmite-ne-o pe adresa de email operatiuni@speedfinanciar.ro, alături de copia documentului tău de identitate.

Vei putea utiliza serviciul de 3D Secure, doar utilizând numărul de telefon pe care ni l-ai pus la dispoziție. Dacă între timp ti-ai schimbat numărul de telefon, te rugăm să iei legătura cu noi la 031.640.10.23.

Cererea o poți descărca de AICI

  • Adresa: Bulevardul Lascar Catargiu, nr. 4, sector 1, Bucuresti, Romania
  • Telefon:
  • 0316.401.040 - Disponibil de luni pana vineri intre orele 09:00-18:00
  • 021.202.69.99 / 021.315.71.00 – Call Center carduri disponibil non stop
  • Email: financiar@speedfinanciar.ro

Copyright © 2024 l speedfinanciar.ro. Toate drepturile rezervate.