Speed Financiar

Mai multe posibilități pentru tine

3DSecure si Alerte

 

 

 

SMS Alert

Serviciul SMS Alert te ține la curent cu activitatea cardului  tău prin SMS. 

Afli informații despre toate ieșirile de pe cardul tau, pe toate canalele: plăti la comercianti, cumpărături online, retrageri numerar.

Poți activa serviciul SMS Alert pentru orice tip de card, iar pentru a fi notificat, tranzacția trebuie să aibă o valoare minimă de 100 de lei.

La alegere, poti fi notificat si pentru tranzactiile incercate si nefinalizate.

Serviciul este optional si se activeaza la cerere pentru un cost lunar de 5lei.

Ce trebuie sa faci pentru activare?

Completeaza cererea de activare a serviciului si transmite-ne-o pe adresa de email operatiuni@speedfinanciar.ro, alaturi de copia documentului tau de identitate.

Cererea o poti descarca de AICI

 

 

Serviciul 3D Secure 2.0

  • Identificare biometrica pentru autorizare tranzactiilor tale cu ajutorul aplicatiei Speed Financiar 3DSecure;
  • Siguranta ridicata pentru tranzactiile tale;
  • Detii controlul cumparaturilor tale prin vizualizare tuturor tranzactiilor efectuate online si autorizate cu ajutorul aplicatiei, direct in aplicatia Speed Financiar 3Dsecure

Toate tranzactiile pe care le efectuezi in mediul online, le poti autoriza prin intermediul aplicatiei Speed Financiar 3Dsecure pe care o poti descarca de pe Google Play sau App Store.

Aplicatia iti ofera posibilitatea sa vizualize istoricul tranzactiilor pe care le-ai efectuat pe internet si autorizat prin aplicatie.

Aplicatia este functionala doar pe dispozitivele dotate cu autentificare biometrica ( scanare amprenta, identificare faciala, scanare iris, etc.) si doar daca dispozitivele au autentificarea biometrica activa pentru deblocarea acestora.

 

In alternativa, se poate opta pentru Autorizarea tranzactiei in 2 pasi (parola statica + SMS OTP)

In vederea finalizarii efectuarii unei tranzactii in mediul electonic, pentru clientii care nu au posibilitatea de autentificare folosind aplicatia mobila pusa la dispoztie de SPEED FINANCIAR, exista optiunea de  autentificare utilizand 2 factori de autentificare (parola statica + SMS OTP).

 

I. Prima tranzactie efectuata online:

Astfel, Clientul va avea stabilita o parola initiala formata din ultimile 6 cifre ale Codului Numeric Personal, al detinatorului de card, pe care o va introduce la momentul autentficarii  primei tranzactii efectuata in mediu electonic.

Dupa introducerea parolei initiale, Clientului i se va afisa o pagina specifica de autentificare, unde este invitat sa isi schimbe parola statica initiala (ultimile 6 cifre din CNP), cu o parola care sa respecte cerintele bancii  si care va fi folosita la tranzactionari/autentificari ulterioare.

Finalizarea tranzactiei in mediul electronic se va efectua in momentul validarii parolei primite prin SMS OTP la numarul de telefon declarat in evidentele SPEED FINANCIAR si totodata se va actualiza si parola noua stabilita de catre client.

 

1. Pagina de autentificare la prima tranzactionare a clientului care nu are disponibila autentificarea prin biometrie(aplicatia mobila Speed Financiar), care contine parola statica intiala (ultimile 6 cifre din CNP) si setarea parolei proprii.

 

2. Pagina de autentificare prin introducerea celui de al doilea factor: parola OTP primita prin SMS

 

 

II. Tranzactiile urmatoare:

Pentru tranzactiile ulterioare, veti introduce mai intai  parola statica si ulterior parola OTP primita prin SMS, conform exemplului de mai jos

1. Pagina de autentificare pentru viitoare tranzactii, care contine parola statica setata de client initial la prima tranzactionare

     

2. Pagina de autentificare de introducere a  parolei OTP primita prin SMS pentru validarea/finalizarea tranzactiei.

 

Serviciul este disponibil pentru toate tipurile de carduri si este gratuit.

Pentru inrolarea in 3Dsecure, completeaza cererea de inrolare  si transmite-ne-o pe adresa de email operatiuni@speedfinanciar.ro, alaturi de copia documentului tau de identitate.

Vei putea utiliza serviciul de 3DSecure, doar utilizand numarul de telefon pe care ni l-ai pus la dispozitie. Daca intre timp ti-ai schimbat numarul de telefon, te rugam sa iei legatura cu noi la 031.640.10.23.

Cererea o poti descarca de AICI

  • Adresa: Bulevardul Lascar Catargiu, nr. 4, sector 1, Bucuresti, Romania
  • Telefon: +40 316 40 10 40
  • Mobil: +40 731 510 793
  • Mobil: +40 729 895 979
  • Fax: +40 31 228 15 12
  • Email: financiar@speedfinanciar.ro

Copyright © 2021 l speedfinanciar.ro. Toate drepturile rezervate.