Vrei un credit online și RAPID ? Aplică aici !

Speed Financiar

Mai multe posibilități pentru tine

Schimb valutar în cont


Profită de cursurile de schimb avantajoase!


Cursul valutar fluctuează în funcție de mai mulți factori la nivel internațional. Printre cei mai importanți se numără:
•    stabilitatea politică și performanțele economice – statele care îndeplinesc criterii pozitive din punct de vedere economic și politic atrag mai multe resurse;
•    modificarea ratelor dobânzii – presupune corelația dintre ratele de schimb, inflație și ratele dobanzii. Concret, o rată a dobânzii înaltă generează o mărire de curs valutar;
•    fluxul de capital - dacă cererea de active straine, credite bancare sau alte instrumente financiare crește, va crește și prețul valutei străine.

Toate modificările la nivel global explică motivul pentru care cursul valutar pe care băncile și casele de schimb îl afișează în decursul unei zile variază frecvent, poate chiar de la minut la minut. Speed Financiar este una dintre puținele instituții de plată din România care vinde Euro la cursuri avantajoase. Acesta se afișează o dată pe zi, la ora 13:00 și este valabil 24 de ore. Pe site-ul nostru sunt disponibile permanent infomații actualizate.

Dacă ești în căutarea unui schimb valutar la curs avantajos, te afli în locul potrivit. La Speed Financiar, schimbul valutar se realizează în cont și se inițiază prin deschiderea unor conturi de plăți. Deschiderea și administrarea lor este gratuită, iar alimentarea se poate realiza cu numerar sau prin virament bancar.

De ce să apelezi la Speed Financiar?
•    Serviciile noastre sunt rapide și simplu de accesat.
•    Îți punem la dispoziție schimburi valutare la cursuri avantajoase pentru mai multe valute, printre care: EUR, USD, GBP, CHF, NOK, SEK, DKK.
•    Cumperi Euro la cursuri avantajoase
Vei regăsi permanent pe site informații despre cursul la zi, precum și orice alte date necesare pentru o operațiune care să te satisfacă. Dacă dorești să inițiezi schimburi valutare online, trebuie să te înregistrezi și să accesezi aplicația prin user și parola.

În urma schimbului valutar, poți opta pentru două moduri de utilizare a fondurilor în conturile de plăți: ridicarea sub formă de numerar sau transferul către un alt cont bancar.

Vrei să profiți de un schimb valutar la cursuri avantajoase? Ai 5 pași simpli de făcut pentru a beneficia de serviciile Speed Financiar:

1. Solicită deschiderea de cont. O poți face personal, în agențiile noastre, sau în oricare alt punct de întâlnire îți este la îndemână. Contactează-ne și vom găsi împreună cea mai bună variantă.
2. Alimentează-ți contul fie prin virament bancar, fie prin cash la punctele de lucru.
3. Accesează aplicația folosind datele de cont pe care ți le oferim.
4. Trimite ordinul de schimb valutar prezent pe platforma online sau într-unul dintre sediile Speed Financiar.
5. În urma schimbului valutar, poți opta pentru două moduri de utilizare a fondurilor în conturile de plăți: ridicarea sub formă de numerar sau returnarea către contul tău bancar.

Curs valutar

Moneda Cumparare Vanzare Curs BNR
EUR € 4.9599 4.9704 4.9709
USD $ 4.5418 4.5598 4.5670
GBP £ 5.8945 5.9125 5.8970
CHF ₣ 5.1360 5.1540 5.1374

* Acest curs este valabil doar pentru schimbul valutar prin intermediul site-ului.


Daca sunteti deja inregistrat, va rugam sa va autentificati

Schimba bani

Nu sunteti inregistrat? Va rugam sa completati formularul cu datele de contact si in cel mai scurt timp veti fi contactat pentru a vi se oferi suport in procesul e inregistrare

Aplica acum !


Formular de contact  • Adresa: Bulevardul Lascar Catargiu, nr. 4, sector 1, Bucuresti, Romania
  • Telefon:
  • 0316.401.040 - Disponibil de luni pana vineri intre orele 09:00-18:00
  • 021.202.69.99 / 021.315.71.00 – Call Center carduri disponibil non stop
  • Email: financiar@speedfinanciar.ro

Copyright © 2024 l speedfinanciar.ro. Toate drepturile rezervate.