Speed Financiar

Mai multe posibilități pentru tine

Despre noi

     

            Societatea Speed Transfer Financiar S.R.L. este persoană juridică română și este autorizată de Banca Națională a României să desfășoare servicii de plată, fiind luată în evidența și înscrisă în Registrul Instituțiilor de Plată al BNR sub numărul IP-RO-008, la data de 05.07.2013. 

            Speed Transfer Financiar este singura instituție de plata din România care nu este societate financiară nonbancară (IFN), avand în domeniul de activitate creditarea și o serie de servicii financiare similare celor bancare, fiind supravegheată de BNR conform Legii nr. 209/2019 privind serviciile de plată și Regulamentului BNR nr. 4/2019 privind instituţiile de plată şi furnizorii specializaţi în servicii de informare cu privire la conturi.

            Societatea are sediul social în București și își desfășoară activitatea prin intermediul celor 22 de puncte de lucru din toată țara dotate cu casierii și echipamente de tip POS, asigurând astfel accesibilitatea unui mare număr de clienți.

            Activitățile principale ale societății sunt: emiterea cardurilor de credit (în baza licenței MasterCard), schimb valutar în cont, plăți diverse în conturi bancare și transfer de bani prin diverse servicii de transfer rapid.

            Prin intermediul acționariatului societății, Speed Transfer Financiar face parte dintr-un grup de firme (Speed Transfer Exchange S.R.L. și Speed Transfer Amanet S.R.L.), care desfășoară și activități de schimb valutar și amanet.

            Societatea desfășoară activități de creditare și prin intermediul unei rețele naționale de parteneri, brokeri de credite.

  • Adresa: Bulevardul Lascar Catargiu, nr. 4, sector 1, Bucuresti, Romania
  • Telefon: +40 316 40 10 40
  • Mobil: +40 731 510 793
  • Mobil: +40 729 895 979
  • Fax: +40 31 228 15 12
  • Email: financiar@speedfinanciar.ro

Copyright © 2021 l speedfinanciar.ro. Toate drepturile rezervate.