Vrei un credit online și RAPID ? Aplică aici !

Speed Financiar

Mai multe posibilități pentru tine

Cum vă protejează Speed Financiar

Securitatea centrului de procesare a datelor

Centrul nostru de procesare a datelor este protejat conform celor mai noi reguli și standarde de securitate. Protecția este de o importanta specială în această zonă, deoarece informația dumneavoastră este colectată și procesată în centrul nostru de procesare de date. Mai jos am dori să vă prezentăm mecanismele de securitate care asigură protecția datelor dumneavoastră în centrul nostru.

 

Firewall

Firewall-urile sunt unul dintre cele mai comune concepte de securitate pe internet. Cu un firewall pachetele de date pot să utilizeze numai căi (protocoale) predefinite. Un firewall previne astfel introducerea unor pachete de date periculoase, care ar putea să afecteze informațiile dumneavoastră.

 

Controlul accesului

Serverul nostru, supravegheat de către membrii departamentului nostru de operațiuni, determină care tranzacții vă sunt permise să le efectuați. În acest fel noi ne asigurăm că tranzacțiile dumneavoastră se desfășoara în condiții de securitate maximă. Accesul fizic la calculatoarele din centrul nostru de procesare de date este reglementat de reguli foarte stricte în conformitate cu cele mai noi standarde internaționale.

 

Software securizat

Atunci când dezvoltam software-ul proiectat pentru serviciile dumneavoastră, o mare atenție este acordată asigurării securității. Speed Transfer Financiar utilizeazăm numai acele programe și limbaje care sunt cunoscute ca sigure.

 

Criptare

Transmiterea către procesator și primirea de la acesta a fișierelor aferente tranzacțiilor se efectuează printr-un program de criptare.

  • Adresa: Bulevardul Lascar Catargiu, nr. 4, sector 1, Bucuresti, Romania
  • Telefon:
  • 0316.401.040 - Disponibil de luni pana vineri intre orele 09:00-18:00
  • 021.202.69.99 / 021.315.71.00 – Call Center carduri disponibil non stop
  • Email: financiar@speedfinanciar.ro

Copyright © 2024 l speedfinanciar.ro. Toate drepturile rezervate.