Speed Financiar

Mai multe posibilități pentru tine

Card de credit

Card de credit

Situațiile neprevăzute pot fi foarte ușor ținute sub control cu ajutorul unui card de credit. Acest instrument de plată se află în portofelele a milioane de români, fiind soluția optimă atât pentru cheltuielile cotidiene, cât și pentru planurile ambițioase. Speed Financiar a dezvoltat pentru clienții săi două tipuri de carduri de credit pentru care poți aplica rapid, fără să fie nevoie să treci prin nenumărați pași birocratici și să aștepți săptămâni până primești un răspuns, fie el pozitiv sau negativ.

Ce este un card de credit?

Cunoscut și sub numele de card de cumpărături, cardul de credit îți oferă acces la o linie de credit pe care să o folosești în scopuri personale. Cu alte cuvinte, este un împrumut pe care îl ai la dispoziție în permanență. Suma maximă pe care o poți obține se numește limită de credit, iar aceasta scade pe masură ce banii sunt utilizați și se reîntregește pe masură ce ii rambursezi către instituția noastră de plată. În general, cardurile de credit sunt destinate plăților la comercianți, însă Speed Financiar oferă un beneficiu deosebit pe piața din România. Mai exact, poți scoate o parte din bani sau întreaga sumă fără comision, dacă retragerea de numerar se realizează de la POS-urile societății noastre.

De ce un card de credit de la Speed Financiar?

Se obține simplu și rapid
Spre deosebire de procesul lung și complicat prin care trebuie să treci pentru a obține un card de cumpărături bancar, la Speed Financiar beneficiezi de un flux optimizat, prietenos tuturor celor care au nevoie de bani pentru nevoile personale. Poți solicita un credit fie online, fie în sediile Speed Financiar din România (consultă aici rețeaua Speed Financiar). Dacă optezi pentru varianta online, poți fie să completezi formularul de aici, fie să ne contactezi la numărul de telefon pe care ți-l punem la dispoziție (0729.895.979). În cazul în care ai aplicat online, vei fi contactat de unul dintre operatorii noștri în cel mai scurt timp posibil).
Analiza dosarului durează mai puțin de 2 ore, astfel că vei afla rapid dacă te încadrezi pentru un credit și care este suma aprobată. Cardul de credit este emis în maximum 2 zile.

Beneficiezi de 0 comision pentru tranzacțiile uzuale

La Speed Financiar, singurele comisioane pe care trebuie să le plătești sunt costul pentru emiterea cardului de credit (50 Lei pentru Cardul Standard, respectiv 100 Lei pentru Cardul Premium) și administrarea lunară (15 Lei pentru Cardul Standard, respectiv 25 Lei pentru Cardul Premium – aceste costuri se vor regăsi pe fiecare extras de cont lunar). Plățile efectuate la comercianți atât în România, cât și în străinătate nu sunt comisionate, la fel și retragerile de numerar realizate de la casieriile Speed Financiar. De asemenea, ai posibilitatea de a rambursa anticipat banii cheltuiti fără a plăti costuri suplimentare, Un singur card de credit, atât de multe posibilități pentru tine!

Poți retrage în numerar întreaga sumă disponibilă pe card

Ne place să nu lucrăm cu jumătăți de măsură și să oferim clienților noștri posibilități flexibile. Astfel, dacă ești deținătorul unui card de credit Speed Financiar, vei putea să retragi în numerar întreaga sumă disponibilă pe card. Dacă efectuezi această tranzacție la POS-urile existente în sediile proprii, beneficiezi de zero comision la orice tranzacție. Dacă scoți bani de la ATM-ul oricărei alte societăți din țară sau din străinătate, vei fi comisionat cu 2 % + 2,5 Lei.


Beneficiezi de dobândă simplă

Speed Financiar încurajează creditarea responsabilă, astfel că ne dorim să înțelegi încă de la început care sunt costurile pe care le generează cheltuielile tale. Dobânda simplă pe care o percepem este ușor de înțeles, fiind rezultatul unui calcul matematic pe care și tu îl poți face singur acasă.
D = So x d x n
Unde D (valoarea dobânzii) este egală cu capitalul de pornire (So), înmulțit cu rata dobânzii (d) și cu durata creditului în ani (n).
Ca să-ți faci mai simplu o idee cum ar arăta dobânda pentru un credit obținut la Speed Financiar, iată un un exemplu de calcul pentru o limită de credit de 1.000 Lei, luată la o dobândă anuală de 18 %, pe un an de zile:
D = 1.000 Lei x 18 % x 1 => D = 180 Lei / an

Două tipuri de card de credit, posibilități nelimitate

Speed Financiar îți pune la dispoziție două carduri de credit emise sub sigla MasterCard. Ambele pot fi emise doar pe baza actului de identitate, fără să fie necesară dovada veniturilor lunare. Oferim credite cuprinse între 1.000 și 25.000 Lei, pentru persoanele între 18 și 72 de ani. Contactează-ne și află mai multe informații despre cum poți obține și tu un card de credit Speed Financiar!

  • Adresa: Bulevardul Lascar Catargiu, nr. 4, sector 1, Bucuresti, Romania
  • Telefon:
  • 0316.401.040 - Disponibil de luni pana vineri intre orele 09:00-18:00
  • 021.202.69.99 / 021.315.71.00 – Call Center carduri disponibil non stop
  • Email: financiar@speedfinanciar.ro

Copyright © 2022 l speedfinanciar.ro. Toate drepturile rezervate.