Speed Financiar

Mai multe posibilități pentru tine

Card de credit

Card de credit

Situatiile neprevazute pot fi foarte usor tinute sub control cu ajutorul unui card de credit. Acest instrument de plata se afla in portofelele a milioane de romani, fiind solutia optima atat pentru cheltuielile cotidiene, cat si pentru planurile ambitioase. Speed Financiar a dezvoltat pentru clientii sai doua tipuri de carduri de credit pentru care poti aplica rapid, fara sa fie nevoie sa treci prin nenumarati pasi birocratici si sa astepti saptamani pana primesti un raspuns, fie el pozitiv sau negativ.

Ce este un card de credit?

Cunoscut si sub numele de card de cumparaturi, cardul de credit iti ofera acces la o linie de credit pe care sa o folosesti in scopuri personale. Cu alte cuvinte, este un imprumut pe care il ai la dispozitie in permanenta. Suma maxima pe care o poti obtine se numeste limita de credit, iar aceasta scade pe masura ce banii sunt utilizati si se reintregeste pe masura ce ii rambursezi catre institutia noastra de plata. In general, cardurile de credit sunt destinate platilor la comercianti, insa Speed Financiar ofera un beneficiu deosebit pe piata din Romania. Mai exact, poti scoate o parte din bani sau intreaga suma fara comision, daca retragerea de numerar se realizeaza de la POS-urile societatii noastre.

De ce un card de credit de la Speed Financiar?

Se obtine simplu si rapid
Spre deosebire de procesul lung si complicat prin care trebuie sa treci pentru a obtine un card de cumparaturi bancar, la Speed Financiar beneficiezi de un flux optimizat, prietenos tuturor celor care au nevoie de bani pentru nevoile personale. Poti solicita un credit fie online, fie in sediile Speed Financiar din Romania (consulta aici reteaua Speed Financiar). Daca optezi pentru varianta online, poti fie sa completezi formularul de aici, fie sa ne contactezi la numarul de telefon pe care ti-l punem la dispozitie (0729.895.979). In cazul in care ai aplicat online, vei fi contactat de unul dintre operatorii nostri in cel mai scurt timp posibil).
Analiza dosarului dureaza mai putin de 2 ore, astfel ca vei afla rapid daca te incadrezi pentru un credit si care este suma aprobata. Cardul de credit este emis in maximum 2 zile.

Beneficiezi de 0 comision pentru tranzactiile uzuale

La Speed Financiar, singurele comisioane pe care trebuie sa le platesti sunt costul pentru emiterea cardului de credit (50 Lei pentru Cardul Standard, respectiv 100 Lei pentru Cardul Premium) si administrarea lunara (15 Lei pentru Cardul Standard, respectiv 25 Lei pentru Cardul Premium – aceste costuri se vor regasi pe fiecare extras de cont lunar). Platile efectuate la comercianti atat in Romania, cat si in strainatate nu sunt comisionate, la fel si retragerile de numerar realizate de la casieriile Speed Financiar. De asemenea, ai posibilitatea de a rambursa anticipat banii cheltuiti fara a plati costuri suplimentare, Un singur card de credit, atat de multe posibilitati pentru tine!

Poti retrage in numerar intreaga suma disponibila pe card

Ne place sa nu lucram cu jumatati de masura si sa oferim clientilor nostri posibilitati flexibile. Astfel, daca esti detinatorul unui card de credit Speed Financiar, vei putea sa sa retragi in numerar intreaga suma disponibila pe card. Daca efectuezi aceasta tranzactie la POS-urile existente in sediile proprii, beneficiezi de zero comision la orice tranzactie. Daca scoti bani de la ATM-ul oricarei alte societatati din tara sau din strainatate, vei fi comisionat cu 2% + 2,5 Lei.


Beneficiezi de dobanda simpla

Speed Financiar incurajeaza creditarea responsabila, astfel ca ne dorim sa intelegi inca de la inceput care sunt costurile pe care le genereaza cheltuielile tale. Dobanda simpla pe care o percepem este usor de inteles, fiind rezultatul unui calcul matematic pe care si tu il poti face singur acasa.
D = So x d x n
Unde D (valoarea dobanzii) este egala cu capitalul de pornire (So), inmultit cu rata dobanzii (d) si cu durata creditului in ani (n).
Ca sa-ti faci mai simplu o idee cum ar arata dobanda pentru un credit obtinut la Speed Financiar, iata un un exemplu de calcul pentru o limita de credit de 1000 lei, luata la o dobanda anuala de 18 %, pe un an de zile:
D = 1000 lei x 18 % x 1 => D = 180 lei / an

Doua tipuri de card de credit, posibilitati nelimitate

Speed Financiar iti pune la dispozitie doua carduri de credit emise sub sigla MasterCard. Ambele pot fi emise doar pe baza actului de identitate, fara sa fie necesara dovada veniturilor lunare. Oferim credite cuprinse intre  1.000 si 25.000 Lei, pentru persoanele intre 18 si 72 de ani. Contacteaza-ne si afla mai multe informatii despre cum poti obtine si tu un card de credit Speed Financiar!

  • Adresa: Bulevardul Lascar Catargiu, nr. 4, sector 1, Bucuresti, Romania
  • Telefon: +40 316 40 10 40
  • Mobil: +40 731 510 793
  • Mobil: +40 729 895 979
  • Fax: +40 31 228 15 12
  • Email: financiar@speedfinanciar.ro

Copyright © 2021 l speedfinanciar.ro. Toate drepturile rezervate.